Lite förändring mitt i allt

I förrgår kväll blev det lite förändring för min del, då Theresa hjälpte mig att färga håret. Det är nu mer guldblont, är rätt nöjd med resultatet. ;)


Just nu sitter vi på flygplatsen o väntar på att få gå på flyget!
Byyye Seattle 




Hej igen kära regn & läxor..

(Hej igen kära moln, dimma och regn. Ni försvann visst där ett tag men nu är ni tillbaka. ^^ )

I helgen blev det inget speciellt gjort. Tränade på gymmet, hade hej då-middag för en kompis som nu har flyttat till Pennsylvania, och sedan har jag börjat göra mina läxor inför helgkursen i mars. Och det är inte lite man ska göra. Två skrivinlämningar där varje ska innehålla 1500 ord, sen ska man också göra ett "projekt" (men den fungerar också som skriftlig inlämning, bara lite annorlunda), så jag har fullt upp med dem!
För övrigt har jag nu varit i USA i 128 dagar, Time Flies!

Senate veckan

Då var det ett tag sedan jag skrev. Jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit med att skriva något. Och jag tänker inte skriva så mycket nu heller, utan med bilder visa vad som har hänt den senaste veckan.                                                                                                                                                      
 

Till att börja med så gjorde jag o mina v.föräldrar svenska köttbullar för snart 2 veckor sedan. De var lyckade, och smakade nästan lika bra som dem där hemma


Gage har blivit 5 månader


3 dagar har det varit jättefint väder mitt på dagen, så jag, Gage och Sophie har passat på att ta promenader då. Igår mötte vi även några hästar på vägen





Tagit selfie ;)
 
 
Jag och några andra tjejer åkte till BurgerMaster och köpte varsin milkshake. Men detta ställe alltså..! Du bara parkerar här, så kommer en personal till bilen och tar beställningen, och kommer sedan tillbaka med maten. Lathet på hög nivå, det är ju värre är Drive-through för här behöver du inte ens köra! Kan det bli mer amerikanskt?
 
Seattles (amerikanska) fotbollslag vann semifinalen i söndags, och ska nu alltså spela i Super Bowl-finalen on en vecka! Stor grej, då detta bara har hänt en gång tidigare. Jag och Katrine följde med Theresa hem och såg matchen där. På bilden är jag & ett av Theresas v.barn
 
Dagen efter gjorde jag & Theresa pannkaks-frukost:)
 
 
Det var ungefär det jag har haft för mig :)
 
 
(En vecka kvar till San Francisco!!)
 
 
 
 

"My last days"

Jag hittade denna videon för ett par månader sedan, men tänkte att jag kunde ladda upp den här. Så sorglig, men otroligt att vissa människor alltid kan se det goda i allt!

Nyårslöften

Jag är inte direkt någon som tar nyårslöften på allvar, det blir alltid bara något som man står på nyårsafton och lovar, som sedan aldrig blir av. Men detta året ska jag verkligen försöka hålla mina löften, och tror att det kommer vara lättare denna gången att hålla dem. Mina löften är att:
 
*Njuta av min tid här i USA
*Våga prova på nya saker
*Äta nyttigare & träna mer
 
Det sista löftet kommer inte bli lika svårt detta året, för jag älskar gymmet som jag går till, och min v.familj äter väldigt nyttigt!
 
 
Om vi sedan ska byta ämne helt, idag är det exakt 2 veckor kvar till jag & Theresa tar flyget ner till San Francisco, och jag behöver väl knappt nämna att jag ser fram emot det Så Mycket?! ;)
 
 
Bjuder på en bild på min lunch idag ;)


 



Ny design

Eftersom det var problem med min förra design, så har jag nu bytt som ni kan se, o ja hoppas denna fungerar bättre ;)

Idag har det varit bra o soligt väder här, så jag, Gage & Sophie (hunden) tog en promenad. O nu har jag precis kommit hem från Starbucks-mötet. Fick även veta att en kompis till mig nu går in i rematch, efter 4 månader.. Hoppas att allt ordnar sig för henne





Weekend class bokad

Hej igen!
Måste bara börja med att säga att tiden går verkligen fort! Nu har jag redan bott hos min familj en månad! Och imorgon så bliv Gage 5 månader, och han växer så det bara knakar
 
Igår så bokade jag helgkursen som jag ska ta. Det blir 1-2 mars i Los Angeles, vilket ska bli riktigt roligt! :) Det är alltså under två dagar, men jag får fyra av de sex credits som jag behöver ta under mitt år här gjorda.
 
Då var det bara en stor sak kvar att lista ut. Efter helgkursen har jag en veckas semester, då min familj är iväg. Så jag har bestämt mig för att resa runt lite, och jag är ju redan i LA då med. Men jag vet inte vart jag ska åka.. Om någon har nåt förslag så skriv gärna en kommentar här ;)
 
I helgen som precis var så var jag på mitt första AP-möte med min nya grupp. Måste erkänna att jag gillar min förra mycket mer, men men.. I denna gruppen tror jag inte ens vi är tio personer, men de andra tjejerna verkar vara trevliga. Jag och två av de andra gick efter mötet (där vi åkte skridskor) till the Cheesecake Factory, möte upp några andra och åt middag tillsammans. Efter det gick vi på bio, och jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv som överlevde det, då vi såg Paranormal Activity(-the marked ones), och jag är verkligen inte ett stort fan av skräckfilmer..! haha ;)
 
Det var allt jag hade just nu
Ciao

Mer i kalendern

Hej igen! 
Hoppas allt är bra med er, vart ni än befinner er. Jag vet att några av er sitter och fryser på USA:s östkust, hoppas det inte är allt för kallt. Här runt Seattle regnar det, men det är väl ca 7 grader varmt.
 
Men varmare ska jag få det, för igår bokade jag & Theresa flygbiljetter till San Francisco! Det är bara för en helg, vi åker 31 januari och åker tillbaka 2 februari, men det ska bli riktigt kul! :D Bara 21 dagar tills dess
 
En annan sak som jag får lägga till i kalendern är Electric Run (som dock inte är förräns 8 augusti). Det är ett lopp på 5 km, men det är inte direkt seriöst. Det speciella med detta är att det är på kvällen när det är mörkt och de har massa neonlysen m.m. längst med vägen, och det spelas musik. Så det ska jag och ca 5 andra tjejer göra tillsammans :) (kolla videon nedan)
 
 
 
Bjuder även på en härlig bild jag tog på Gage några dagar innan jul :)
 
 
 

Roadtrip

Då var det åter igen en ny vecka!
Det har inte hänt så mycket nytt sedan sist, jag jobbar på. Jag har kört bil några gånger här nu! En stor Pick up, kan det bli mer amerikanskt?! Jag har även varit på gymmet ett par gånger nu, och man kan inget annat än älska det! Det är sjukt stort, massa konditions- och viktmaskiner, ett spinningrum, ett annat rum för andra klasser, Hot Yoga-rum, basketplan, simbassäng, bubbelpool och ett rum där man kan träna på crosstrainers o liknanade och kolla på film samtidigt! De har även ett spa, men har inte kollat in det än, så vet inte vad de har där.. Så detta året tror jag det kommer bli lättare att hålla det där nyårslöftet med att gå till gymmet oftare ;)
 
I lördags så hade jag & Theresa tjejkväll. Åt glass, pratade, kollade på 21&Over (riktigt rolig film!) o så sov jag där. Dagen efter tog vi hennes 2 killar och drog iväg på en roadtrip! Vi åkte till Snoqualmie Falls, vilket är ett vattenfall som ligger uppe i bergen och det tar ca 45 min dit. Vi tänkte att det var en perfekt dag att göra det, då det hela helgen har varit soligt och härligt väder här. Dock visade sig detta vara helt fel.. Vi kom dit och såg inte ett smack! Det var så otroligt dimmigt just framför vattenfallet. Dimman lättade dock lite då och då, men bara för några sekunder, men vi fick i alla fall en glimt av det. Så efter det bestämde vi oss för att åka längre upp i bergen för att se en fin utsikt. Först åkte vi till en Viewpoit (på "Natalie Way"), sedan ännu högre, där 2miljoner dollars husen låg, och det var så fint!
 
Idag på morgonen så fick jag två försenade julklappar av min v.mammas farbror & fru. Och på eftermiddagen kom äntligen paketet från dem där hemma! :D
Så det är allt jag har för idag. Vi hörs snart igen!
 
Roadtrip:
Älskar att vi bor så nära bergen, för det är sjukt fint! Och vi har nästan samma utsikt som detta från där vi bor :)
Så detta var allt vi såg först när vi kom till vattenfallet.. (bild över)
Men sedan så vi småglimtar av det (bild nedan)
 
Solnedgågn från bergen
 
Detta var i paketet från Sverige. Flera brev & julkort, MARABOU-CHOKLAD!<3, chokladkalender o annat godis, armband och öronhängen, en bok.
 

Happy New Year!!

Då var det redan 2014! Hoppas att ni alla hade en bra nyårsafton :)
 
Jag själv jobbade fram till 5, sedan åkte jag & 6 andra in till Seattle och åt på en restaurang. Vi hade tänkt att gå till Space Needle och se fyrverkerierna där vid 12-slaget, men då skulle vi missa sista bussen hem, och vi kunde inte få någon taxi förrens tidigast kl tre på natten. Så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Kirkland lite tidigare, och när vi väl var där vick vi ner till vattnet. Vi trodde att vi skulle se massa fyrverkerier därifrån.. Kan säga att det var fel. Men vi hade roligt ändån. Sen åkte vi och köpte glass och åkte och satte oss på en brygga och lyssnade på musik och bara hade trevligt. Så det var en bra nyårsafton.
 
Idag behöver jag inte jobba, men känner på mig att det inte blir mycket gjort av denna dagen ändån ^^
 
Ha det bra!
 
(Maria, Julia, Theresa & jag)

Vancouver resume

Och nu dags, för allt berätta om Vancouver-resan!
 
Det var alltså jag, Theresa, Lisa och Julia (som jag inte träffat innan) och vi delade ett rum, jag och tyskarna ;) På fredagen lämnade vi Seattle kl 13. Det tog ca 2,5 timmar upp till den Kanadensiska gränsen, sedan en timma till Vancouver. Vi bodde på Samesun, vandrahem, och när vi kom fram gick vi först och åt på deras bar/restaurang. Sedan gjorde vi oss iordning, så blev det festande! Blev en sen kväll, gick inte och la oss förrens 6.30, och sov bara två timmar. Men men, sova kan man göra när man är gammal!
 
På lördagen ordnade stället vi bodde på en "utflykt" till Lynn Canyon Park, så vi följde med på det. Det var en regnskog, och så hade de en stor träbro högt upp i luften som man skulle gå över. Det var kul, och väldigt fint där.
Man fick stanna sålänge man ville, och jag o tre andra stannade tills det var helt mörkt ute (o det hade ju inget med att göra med att vi nästan gick vilse..^^ ).
Efter det åt vi, men sen kändes början av kvällen rätt off, vi slappade bara. Men vid typ elva bestände vi oss för att gå till en annan klubb, så vi gjorde oss iordning och en timme senare var vi ute igen.
 
På söndagen checkade vi ut klockan 11, och så gick bussen hemmåt igen klockan 14, så den dagen gjorde vi inget speciellt. Och allt gick bra när vi skulle tillbaka in i USA (vilket jag hade varit lite nervös över, att någon av oss t.ex. skulle glömt något papper och de då inte hade låtit oss komma in i landet ingen haha). Och sedan var vi tillbaka i Seattle runt halv 7.
 
Så kort sagt så var helgen riktigt bra, och vi kommer definitivt åka dit igen! Stället vi bodde på var bra, och vi träffade så många trevliga människor från världen över :D Och det lång mitt i Downtown, vilket verkligen var bra.
Theresa och jag missade dock frukosten båda dagarna då vi försov oss haha. Så jag kan inte själv säga hur frukosten var, men de andra sa att det var gott. Men skulle verkligen rekommendera andra att åka dit!
 
Vancouver på kvällen
Jag & Theresa
 
Lynn Canyon Park
Lynn Canyon Park
Vancouver, från båtbussen
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu