1 år

Ja nu så har jag varit i USA exakt 1 år! Känns verkligen inte som det är så länge, mer ett halv år eller något.  
Just nu sitter jag iallafall på hotellet i Kona, Hawaii!! Flygresan hit gick bra, men jag mellanlandade i San Fransisco, och flyget dit var försenat en timmme. Som tur var hade jag gott om tid där nere till mitt andra flyg. 
Tror inte jag kommer kunna skriva något under denna vecka,  men skriver så fort jag är tillbaka i seattle :)

Guess that was it..

Jahapp, nu är alltså min sista jobbdag som Au Pair över! Kan inte helt greppa det, det känns bara som jag ska åka på en veckas semester och sedan komma tillbaka hit och jobba, men nej så är det inte.. Idag på morgonen fick jag börja jobba lite senare, så jag fick tid för att plocka ut alla mina saker från mitt rum och flytta in det till gästrummet. Måste säga att det känns så himla fel, att jag aldrig mer kommer spendera tid i mitt rum längre, att någon annan ska bo där.
I alla fall, just nu är min v.mamma påväg till flygplatsen för att hämta upp det nya au pairen. Det ska bli intressant att träffa henne.
Och på söndag åker jag till Hawaii!! :D :D
 

Onsdag

Sista onsdagen gjord, 2 more days to go. Så igår började jag packa väskorna som ska med till Hawaii, och idag började jag packa min stora väska som ska stanna här tills jag åker hem, och börjat städa ur mitt rum. Jag gjorde det idag när Gage tog sin tupplur, och jag hade planerat att göra mer nu ikväll, men jag följde med upp till farfarn för middag istället, eftersom det kanske är sista gången jag kan göra det. Men förhoppningsvis åker ju inte hem alltför sen så jag hinner med lite till innan natten är här. Hoppas allt är bra med er andra:)

Last Week

Japp, igår började jag min sista arbetsvecka här borta! Kan inte riktigt fatta det, det är så himla konstigt. Vad som nästan känns ännu konstigare är att den nya Au pairen redan är i USA nu, för hon är ju i New York på träningsskolan! 
Varje dag nu så räknar jag ner, inte bara tills jag är klar att jobba, men oxå hur långt det är tills jag åker till Hawaii, till östkusten, till jag åker hem, och lite andra småsaker. Idag T.ex är det exakt 4 veckor, eller 28 dagar tills jag sätter mig på ett flyg hem igen. 
Ikväll ska jag iallafall försöka börja packa lite smått till Hawaii resan Scavenger Hunt

Idag var det dags för Au Pair möte igen, mitt sista, och denna gången hade vi Scavenger Hunt. Vi fick alltså till uppgift att först bilda grupper(4 personer i varje) och sedan gå runt i centrala Seattle och hitta/ta kort på massa olika saker, samla in saker m.m. och sen utsågs en vinnare. Var väl helt okej, men jag tror det var roligare för de nya au pairerna som inte redan sett allt.
Efter det drog jag och 6 andra au pairer till en strand på Mercer Island, då det idag igen var sjukt bra väder, säker 27 grader och strålande sol, och där spelade vi volleyboll :)
 
Annars tidigare i veckan och helgen hände det inget speciellt att rapportera ;)


tuff dag

Ja idag var det inte speciellt lätt att ta hand om Gage, han var så gnällig hela dagen, började gråta för ingenting. Förmodligen håller han på att få ännu en tand. Men jag hoppas verkligen att morgondagen blir lättare.
Men ja, nu är jag ju inne på den näst sista jobbveckan. Och jag vet inte vad jag ska tycka om det, ändras varje minut. Känner att jag kommer vara såå kluven på flygplatsen när jag ska hem. Jag kommer vara så glad att få komma hem igen och träffa alla, men också himla ledsen att behöva lämna detta efter mig, och behöva säga hej då till min värd familj. Så därför spenderar jag nu så mycket tid jag bara kan med dem.
Men om 12 dagar sitter jag på ett plan till Hawaii :D
 

Och så kom hösten?

Så igår var jag på massagen, vilket var Såå behövligt! Det var en väldigt fin lokal och allt, och innan massagen började, när man fyllde i alla dem papper som man måste fylla i så fick man en varm riskudde att ha runt nacken. Och det såg ju en aning roligt ut med flera personer sittandes i väntrummet och alla med stora riskuddar. Anyway, massagen var också bra. Meningen var att massören skulle fokusera mest på ländryggen och benen, men efter att hon kände min nacke och axlar/skuldror var det ingen tvekan om jag största fokuset låg!
Och mitt i allt så försvann strömmen. Visst det vara bara för några sekunder, men efterråt hörde man hur det bara öste ner regn på taket, och att det blåste en aning också. Så ja, jag tror att hösten kommer hit nu. Idag när jag var ute på promenaden med Gage så såg vi hur mycket kvistar och löv det låg på marken från ovädret dagen innan. På ett ställe låg det till och med en riktigt stor gren. Och det har varit rätt kallt största delen av dagen med. Så nu längtar jag till Hawaii! ;D

Happy b-day to me

Hipp hipp hurra på min 20-års dag! :P
Jag har haft en bra dag här. Eftersom det är labor day här idag och alla är lediga så behövde jag bara jobba från nio till ett. 
På eftermiddagen/kvällen bjöd vi ner Gages farfar hit och åt middag och sedan en jättegod tårta för att fira mig. Och presenterna ja fick var ju rodeon i lördags, choklad, imorgon är det en tid bokad för mig för en timmes massage och på onsdag så ska vi äta middag uppe i Space Needle :) 
Så jag har haft en lugn, men bra födelsedag. Och tack för alla fina gratulationer! :)
 
 

Rodeo

Igår var en himla rolig dag! Min värdfamilj tog nämligen med mig och Maria till en rodeo här i närheten(en av de bästa i hela USA!), för att ett par dagar i förväg fira min födelsedag! Och det var så kul att få se det på riktigt, speciellt nu när jag inte ha kunnat åka ner till Texas ;)
På programmet var det många olika saker, b.l.a tjurridning och när dem red runt och kastade lasso runt en kalv. Roligast av allt var nog när de släppte ut några gätter, och helt plötsligt kom det tre små apor inridandes på varsin Border Collie, och var klädda som cowboys!! 
Tyvärr är det något fel på min dator, så jag kan inte ladda upp bilderna som jag tog med min kamera, men här är iallafall ett par från min mobil:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu