I skrivande stund..

Hej igen! Just nu sitter jag på ett hotellrum i Stockholm och har precis simmat i poolen och bastat ;) Detta har varit min sista dag här i Sverige och den har jag spenderat här i Stockholm men familjen.
Imorgon klockan 15.40 lyfter planet. Då åker jag först till London, är där några timmar, och flyger sedan vidare till New York! Från London tar det ungefär 7,5 timmar att flyga, men jag hoppas det går bra det med.
 
Jag kommer befinna mig i NY fram till på fredag. Jag kommer mestadels vara på au pair-skolan som ligger på Long Island, men det blir även tid inne i staden. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till internet där (eller tid för att skriva något) så vi får se när nästa gång som jag skriver blir.
 
På fredag flyger jag som sagt vidare till Seattle, så då väntas lite mer än 6 timmars flygresa. Hade varit ganska skönt att slippa flyga en gång till, men eftersom jag kommer göra det får jag ju besöka båda sidorna av USA vilket inte är dåligt! Och när jag landar där kommer jag äntligen få träffa min värdfamilj!
 
Ha det så bra allihop så hörs vi från andra sidan Atlanten!

Värdfamiljen

5 dagar kvar!! Kan inte fatta att det är såhär nära nu, så overkligt!
Jag vet att alla inte har helt koll på vad det är för familj som jag har koll på, så jag tänkte skriva lite kort om barnen som jag ska spendera ett helt år med.
 
Barnen som jag ska ta hand om är ett par tvilling-killar, Chase & Jackson som snart är 5 år. Dem är väldigt sportintresserade, vilket jag verkligen tycker ska bli kul då jag själv är det! :)
Sedan har vi Hudson, en kille på ca 1½ år och i november så blir det ännu en liten bebis :)
Jag ser verkligen fram emot att träffa killarna och hoppas att vi kommer ha ett superroligt år tillsammans!
 
Jag mejlade även med mamman igen nu i helgen, och hon sa att de allihop kommer möta mig på flygplatsen! :)
Jag kommer vara så sjukt nervös på flygplanet på vägen dit, men även så glad, förväntansfull och så pirrig!
 
Nu är jag i alla fall mitt uppe i packningen, vet inte riktigt hur det går... Ena sekunden känns det som att jag aldrig kommer få med det jag vill, andra sekunden är jag kollugn! Håller alla tummar och tår på att det blir bra i slutändan :)
 
Ha det bra så hörs vi snart igen :)

9 dagar kvar

Hej på er igen!
Känner att jag inte bloggar så ofta, men jag har inte så mycket att skriva om då jag mest bara går och väntar och tar vara på den sista tiden med min familj. Men nu har jag iallafall köpt resväskor och börjat packa lite, men jag kommer ha väldigt svårt att hålla nere väskan på 23 kg är jag rädd för..
 
Iallafall, lite annat som jag har gjort är att jag träffat Frida igen (föredetta klasskompis som jag inte träffat sedan studenten), jag har klippt mig,  idag så spelade jag min sista fotbollsmatch och igår tog vi två flugor i en smäll och hade ett kalas/avskedsfest för mig (då jag fyllde år för knappt 2 veckor sedan) med släkten. Nästa vecka har jag fullspeckat schema då jag ska träffa några andra en sista gång och det är mycket kvar att fixa innan jag känner mig redo att åka härifrån.
 
Nu ska jag iallafall åka iväg på bio med brorsan och pappa (Kick ass 2). Hej så länge!
 
Mina nya resväskor :)
  
 
Syns inte så bra på bilden, men nu är luggen tillbaka ;)
 
 
 
 
 

These last times..

Då var det bara 13 dagar kvar tills jag sitter på ett plan mot New York, till Au Pair skolan, och bara 17 dagar tills jag anländer hos min "nya familj". Det är fortfarande väldigt svårt att förstå allt det här, och därför är jag knappt nervös över huvud taget än!  Men nu börjar man göra vissa saker för sista gången innan man åker (som att detta är sista vecka som jag bor hos min pappa, vissa personer kommer jag inte träffa nån mer gång, på lördag spelar jag min sista fotbollsmatch etc.) och det är då man förstår att detta verkligen händer. Jag vet att dessa dagar som är kvar kommer gå så sjukt fort, o jag försöker ta vara på dem och göra allt som jag vill göra innan jag lämnar Sverige. 
 
Nu har jag förresten kommit i kontakt med två andra tjejer som ska åka med samma plan som jag, så det känns väldigt bra. Det är roligt att få prata med andra som är i precis samma sitts som en själv, som har samma tanktar som far runt i huvudet och även att man inte känner varandra så känner man direkt en samhörighet med dem. Så nu längar jag verkligen tills jag kommer till mitt nya hem och få lära känna massa nya människor :)
 

Sjukhusbesök x5

 
Halloj igen!
Just nu känns det som jag är sjukhusets nya stammis, jag har varit där 5 gånger på en vecka, tre av gångerna var till och med samma dag! Orsakerna har varit att när man ska åka och jobba utomlands så måste man få ett hälsointyg på att man är frisk och har fått vissa vaccinationer mm. Dock krånglade det lite för mig, vilket gjorde att jag fick åka till sjukhuset tre gånger samma dag, men nu har jag det i alla fall! Sedan, då jag inte är vaccinerad mot turberkulos, var jag tvungen att testa mig för det, men nu är jag klar med sjukhuset och jag hoppas att jag slipper gå dit någon gång mer nu innan jag åker.
 
Annars så händer det inte så mycket just nu, jag har tänkt börja packa lite smått i helgen då det bara är 18 dagar kvar tills jag åker (22 dagar tills jag får träffa min "nya familj" ) ! Det börjar verkligen närma sig! :)
 

Början på något nytt

Hej allihop, och välkomna till min blogg!
Jag har startat denna bloggen så att jag har ett ställe att skriva av mig lite på och så att alla mina släktingar och vänner lätt ska kunna följa mitt år i USA där jag kommer jobba som au pair i ett år :) Den är också för andra personer som har funderingar på att åka iväg och jobba som au pair, och då får en inblick av hur det är.
 
Jag hoppas att ni kommer gilla och följa bloggen :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu