på flygplatsen

Just nu är jag på flygplatsen och vi får nog börja gå på om lite mer än en halvtimme. Så jag kommer först flyga till Reykjavik och en timma senare flyger jag vidare till Stockholm, och då är klockan 12.00 svensk tid. Var såklart jobbigt att säga hej då till min värdfamilj, men det gick ändå rätt bra
 
Tänkte bara lägga till texten som jag skrev på Fb här:
 
Now the time has come. It's time for me to leave America and go back home to Sweden.
This has been 13 incredible, amazing, challenging and thrilling months. I have learned so much during this time, tried so many new things, I've grown as a person, probably much more then I realize myself. I've seen so many new places, some that I never ever thought I would get the chance too see. If someone told me a year ago to go travel around in som of the big cities on the east coast, all by my self I could've never done it. But look at me now, that was exactly what I did for almost 2 weeks!
I'm so thankful for this chance and experience and for all the new awesome friends I've got. And I'm so thankful for this family that I got to be a part of! I could not have asked for a better family, and my little guy that I took care of all this time. I will truly miss them!
I'm now leaving my second home here in Seattle, which is sad. But I'm also excited to see everybody back home now again :) America, I'll see you soon again!

8 timmar

Hallå igen!
Jag vet att jag inte bloggat mycket den sista månaden, men eftersom jag rest runt så mycket så har jag ganska sällan haft wi-fi. Men jag hade en väldigt bra resemånad!
Så jag kom tillbaka hit till Seattle söndag eftermiddag. Och under dessa dagar har jag spenderat så mycket tid som möjligt med min värdfamilj. För just nu är det bara 8 timmar (!) kvar tills mitt flyg avgår!
 
Nu ska jag åka till banken och stänga mitt konto där. Kanske skriver något mer när jag är på flygplatsen, för jag kommer åka dit rätt tidigt.
Och även när jag kommer hem igen kommer jag skriva 2 större inlägg. En om min resemånad och en sammanfattning av hela mitt år här :)

The wheels on the bus goo round n round

Ja nu sitter jag på bussen igen. Just nu lämnar jag New York bakom mig för att göra ett stopp i Boston. Allt flyter på väldigt bra här på östkusten. Det var väldigt kul att få se alla monumen, the reflection pool och vita huset i Washington D.C. Haha, det enda jag kunde tänka på när jag stod i trapporna upp till Lincoln memorial och såg ut över the reflection pool var Forrest Gump! ;) Och nu börjar jag verkligen inse att jag faktiskt åker hem till Sverige igen, om bara 6 dagar!

The wheels on the bus goo round n round

Ja nu sitter jag på bussen igen. Just nu lämnar jag New York bakom mig för att göra ett stopp i Boston. Allt flyter på väldigt bra här på östkusten. Det var väldigt kul att få se alla monumen, the reflection pool och vita huset i Washington D.C. Haha, det enda jag kunde tänka på när jag stod i trapporna upp till Lincoln memorial och såg ut över the reflection pool var Forrest Gump! ;) Här i New York har jag tagit en färja ut till frihetsgudinnan, hyrt en cykel och cyklat runt i Central Park, sett 9/11 memorial och går runt i Times Square. Och nu börjar jag verkligen inse att jag faktiskt åker hem till Sverige igen, om bara 6 dagar!

I'm in Philadelphia!

Japp, nu är jag på USA:s östkust, i Philadelphia och var varit här sedan onsdag kväll.  Just nu sitter jag på Starbucks eftersom dem har Wifi här :P men här är allt bra, och imorgon åker jag vidare till Washington D.C
 
Hawaii var också väldigt bra!! Hade verkligen en jättebra vecka där nere :D mycket snorkling, vandring och vi hade en jättebra stämning i gruppen. Det enda dåliga under resan var att när jag skulle hem så var jag fast på flygplatsen i 17 timmar då mitt flyg blev inställt. Men hem till Seattle kom jag tillslut. 
Men jag kommer skriva ett annat inlägg om resan när jag är tillbaka på västkusten igen.
 
Ha det bra så länge :D
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu