Chill day

Hallå igen
Vet att det är lite dålig uppdatering här just nu, men det är inget speciellt som händer så jag har inte direkt något att skriva om. Men nu har jag tagit min sista italienska lektion, så jag är klar med de 6 credits som jag behöver studera här. 

Just nu är min v.mamma med Gage på ett års kontroll, så jag har väl ungefär en timmes rast. Ikväll kommer även Maria tillbaka från hennes 3 veckors roadtrip, så vi ska gå på bio :)

Och nu har jag bara 16 jobbdagar kvar, galet!!



Ed Sheeran <3

I förrgår var det Äntligen dags för Ed Sheeran konserten här i Seattle!! :D Och det var Såååå himla bra! Han är min favoritartist så det var himla kul att han startade sin tour här och nu, innan det är dags för min att åka hem! :D

Jag själv fick inte några speciellt bra videos, så här är några från klipp Youtube:

Början av konserten.  Gillade verkligen att han inkluderade publiken så mycket(OBS mycket brus i början,så ha inte för hör volym ;) )

 

 

You need me, I don't need you (Denna var helt klart en av dem bästa under kvällen)

Take It back

 

A Team

 

 

 
  

Kalas

Igår fyllde Gage 1 år! Kan knappt fatta det. När jag kom hit var han inte ens 4 månader. Han har blivit så himla stor nu.
Så igår på morgonen fick han lite presenter. Av min fick han en tröja och en liten bil(vilken han verkligen älskar!). Sedan åkte vi ner till Tacoma till ett zoo som de har där nere, och gick runt i några timmar. På eftermiddagen åkte vi sedan hem till Gages farfar och åt middag och chokladtårta/kaka. Gage fick äta en stor bit helt själv, vilket blev minst sagt klabbigt och det mesta hamnade på golvet. Men han gillade det såklart, och det var först gången han åt något sådant. Och jag behöver nog inte förklara hur mycket energi han sedan hade på kvällen,haha. Och vi satt även ett tag i farfarns Hot tub! :D Så det var en väldigt lyckad dag :)
 
Annars händer det inte så mycket. Maria är ju på roadtrip nu, och kommer först tillbaka om två veckor för att spendera några dagar här igen. Men i torsdags kom Céline tilbaka från Frankrike igen! :D Var väldigt roligt att se henne, så hon stannar här en vecka till, innan hon flyger till Philadelphia (som jag för övrigt har bokat flygbiljetter till nu med. Tror inte jag nämnt det här).
 
Söt som socker <3

Nu börjar nedräkningenpå riktigt

Som rubriken säger, nu kan jag verkligen börja räkna ner mid tid här, för idag kom dagen då jag fick information om mitt flyg hem till Sverige! Om 63 dagar så sätter jag mig på ett flyg till Reykjavik, och sedan flyger jag till Stockholm. Jag har verkligen blandade känslor om detta.. Det kommer verkligen blir sorligt att lämna allting här, det liv som man faktiskt har här nu,
Samtidigt ska det bli väldigt skönt att åka hem också, och få träffa min familj och alla efter ett år ifrån varandra.
 
 
Så, jaa.. 37 dagar tills jag är klar med att jobba, sen drar jag till Hawaii! :D

Electric run

Hej igen!  
I torsdags var jag ledig, bara för att spendera dagen med andra barn istället :P Jag följde nämligen med Theresa och hennes två pojkar (och mötte även upp med en annan familj) till Wild Waves Park. Det kan väl jämföras med Skara sommarland, det finns olika vattenrutschkanor, vågpool m.m och också några vanliga karuseller. Vi hade jätteroligt, och jag kan inte beskriva hur trötta vi var efter en dag där med 4 pojkar i åldrarna 7-10, haha. 
 
På lördagkvällen var det dax för Electric Run! Det var verkligen roligt. Så det var ett 5 km lopp, som var sent på kvällen så det var mörk, men så hade med massa lysen och roliga saker längst med sträckan, och så spelades det musik. Och alla hade massa självlysande armband halsband, blinkande glasögon, ja allt möjligt på sig!  Och efteråt var det party :)


I väntan på att det ska börja

 
Superdålig bild, men bara för ni ska se nånting av vad som var längst vägen 

Thalia & jag precis efter mållinjen(sjukt snygga, I Know)
Påväg in till partyt ;) Haha jag var den enda udda i vår grupp som inte hade Electric tröjan och kjol ;P
 
---- 
Sedan igår, söndag, så hade jag au pair-möte på Alki Beach igen (förra gången var det med min förra grupp), och det var också trevligt!
 

Young & Hungry

Då har halva denna veckan gått, och det härliga vädret fortsätter här!
I helgen gjorde jag inte så mycket, gjorde lite läxor och på söndagen slappade vi bara på stranden hela dagen.
 
Har också börjat titta på en väldigt rolig ny serie som heter Young & Hungry :D

Last weekend

Så, inte denna helgen, men helgen innan det så hittade vi på lite roliga saker här borta. På lördagen så åkte jag, Maria, Theresa & Katrine in till Seattle och åkte för första gången upp i Space Needle. Och vädret var perfekt (som det i stort sett är varenda dag här nu) så vi kunde se precis allt, även bergen, och det var så himla fint. När vi var klara där så började det precis en parad, men eftersom vi var så himla hungriga, och det inte riktigt var något drag än på paraden så stannade vi inte särskilt länge. Så efter det åkte vi till älskade Cheesecake Factory och åt en mycket god middag. Sen åkte vi hem hit till mig och alla sov över, då vi hade huset för oss själva. Så vi kollade på film och åt cheesecake som vi köpte med oss ;)
 
På söndagen åkte vi + Anna ner till Olympia (som är Washingtons huvudstad), vilket också var roligt att se. Gick först in i "the Capitol building" och sedan gick vi ner till vattnet, sedan till en marknad som dem hade. Var ju också intressant att se marijuana-marknaden dem hade.. Haha ja dem hade allt, t.o.m Fries with weed!
 
 

 
 
 

 

Seriously...I'm kidding

Igår gick vi på ute-bio igen! Ja tycker verkligen det är himla mysigt (förutom några minuter mitt i filmen då någon i närheten destämde sig för att röka lite weed, vilket inte är speciellt trevligt för oss andra runt omkring då det luktar så mycket!). I alla fall, denna gången visade dem den gamla (original-) versionen av Footloose. Jag har bara sett ca en halvtimme mitt i filmen förut, men jag älskar den nya versonen, så det var kul att se hela filmen nu. (Dock är fortfarande den moderna versionen bättre).
 
I början av veckan laddade jag också ned Ellen Degeneres ljudbok "Seriously...I'm kidding". Så jag har lyssnat på den när jag tagit promenader med Gage, och tyckte den var rätt rolig och jag gillar verkligen Ellen, så det är ett tips till er andra som vill ha något att läsa/lyssna på.
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu