Hawaii <3

Hallå igen!
Nu var det ett tag sedan. Idag har jag varit hemma i Sverige i 3 veckor och det har gått ganska fort att vänja sig vid allting här hemma igen, det känns som man bara har varit borta i en vecka eller så. Men samtidigt är det också rätt konstigt att vara tillbaka, och speciellt att höra svenska överallt! Jag har verkligen inte haft lust att sitta och skriva ihop de här inläggen, men nu så har jag tagit tag i det! Så, vi börjar med den första veckan av min resemånad. Här kommer en kort sammanfattning och lite bilder från min Hawaii-resa.
 
Denna veckan anordnades av AuPair Adventures, och det var allstå på "The Big Island" som vi var på. Jag flög  ner dit på söndagen, en dag innan själva grejen började, men jag kom dit sent på kvällen, så det var bara att åkta direkt till hotellet som jag delade med 3 andra tjejer som skulle vara med under veckan.
 
Så första dagen träffades alla, vi satt och pratade och lärde känna varandra. Efter det åt vi lite lunch och sedan var det dags för snorkling (vilket var det jag såg mest fram emot under resan eftersom jag aldrig testat det innan)! Och det var verkligen himla roligt! Var dock liiite jobbigt i början då man fick lite halvt panik av att andas när man var under vatten. Senare åkte vi till stranden där vi skulle campa två nätter, så vi satte upp tälten och gjorde middag.
 
Hotellet som vi bodde på natten innan
Stranden precis jämte våra tält
 
Dag nr 2 snorklade vi igen, vi åkte till en stor utomhus pool, och på eftermiddagen åkte vi till en jättefin strand och stannade där till kvällen för att se solnedgången.
 
 
Dag tre packade vi ihop alla campingsaker igen och åkte längre söder ut på ön. Först stannade vi vid några klippor, så dem som ville fick hoppa där ifrån (jag gjorde det Inte). Sedan gick vi på vandring till en strand, vilken var grön(!), och det tog ca en timme dit och en tillbaka. Så det var himla skönt när man kom fram till stranden och fick slänga sig i det blå havet efter att ha gått i den stekande solen. Efter det åkte vi till det nya campingstället, och på kvällen när det var mörkt åkte vi till en nationalpark för att på långt avstånd se hur det glödde rött från lava ut ett stort hål.
Detta var de lite högre klipporna, dem man hoppade ifrån var ca 8 meter
 
Dags att slänga sig i havet! Här simmade vi även med en halvsköldpadda
 
Fjärde dagen gick vi först upp tidigt på morgonen för att gå en kort runda i en gammal lavatunnel (det fanns alltså ingen lava där nu), och efter det gick vi på vandring igen, denna gången i en stor krater, vilket var riktigt häftigt! Efter att vi sedan hade ätit lunch åkte vi och såg ett par vattenfall och på kvällen åkte vi in till staden Hilo för att äta finmiddag och gå på bio (vilket bara kostade ca 15 kr!).
 
 
Dag 5 packades tälten ihop igen och vi flyttade istället in i "lägenheter" de två sista nätterna. Vi spenderade nästan hela dagen vid en så sjukt vacker strand! Så himla härligt
 
Sjätte dagen åkte vi till en marknad, en jättefin utsiktsplats, eftermiddagen spenderades på ännu en strand och vi såg på solnedgången där, och sedan på kvällen satt vi i bubbelpoolen som fanns där vi bodde. Och detta var våran sista kväll tillsammans.
 
Sen hade vi lite otur med flyget hem då det tillslut blev inställt. Men det ordade sig tillslut det med.
Kort sagt, detta var en Riktigt rolig resa som jag är så glad över att jag fick vara med om!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu