Go hiking

Hallå igen. Ja, jag känner mig ungefär som en zombie idag.. Så går det när man har film"kväll" och sista filmen slutar typ tidig, tidig morgon.. I fredags kom Maria över hit när hon slutat jobba, vilket var strax innan 22.00. Vi kollade på 2 filmen, sedan sov hon över här. Dagen efter åkte vi iväg för hiking. Vi åkte till ett ställe som ligger ca 45 min härifrån, och rundan som vi tog hette Rattlesnake som var ca 5 miles. Först satte vi oss vid sjön som var där och hade lite picknick, sedan började vandringen. Tog en timme att gå upp, och nästan 50 min ner igen. Men utsiktien från toppen var riktig häftig! Tror det var ungefär 600 meter högt.
 
Efter det åkte vi till ett outlet som bara låg några minuter bort, så då blev det lite shopping också.  Sen åkte vi hem till Maria och hade filmkväll, och så sov jag över där. Idag har vi som sagt varit väldigt trötta(både från lack av sömn och an vandringen dagen innan, känns En Aning i benen ;) ), så efter frukosten kollade vi på ännu en film, haha. Sedan drog vi till Panera Bread för lunch, sedan skjutsade hon hem mig. Så det var hur min helg såg ut.

Sjön, dags för picknick!
Vi gick upp till denna toppen!

Here we go


Framme!
 
 
 
 



Vi kommer absolut göra detta flera gånger!

Fredag

Japp, nu är det fredag igen, härligt! Vädret idag här är riktigt bra så Gage, jag och Sophie har varit ute på långpromenad. Det har inte hänt så mycket annat denna veckan. Och idag blir det nog bara filmkväll här hemma med nån av de andra tjejerna.
 
För ett par dagar sedan bokade jag och Maria biljetter till Color Festival här i Seattle som kommer vara 5 juli. Verkar himla kul, kolla in videon (dock är det ej i Seattle, och vet ej om det är samma arrangörer ).  :D
 
 

Glad påsk! + polisen (igen)

Ja hoppas att ni alla hade en trevlig påsk! :) 
Min helg har varit bra. Fredagskvällen spenderade jag med Céline & Lisa och vi åt middag tillsammans. På lördagen så följde jag med min v.familj för att träffa flera andra släktingar och äta middag hemma hos några av dem, och jag hade istort sett inte träffat någon av dem innan, så det var trevligt. 
På söndagen träffade jag Maria igen som har varit iväg på Hawaii (o jag e inte det minsta avundssjuk...). Först gick vi runt i lite affärer, sedan åkte vi till en park och hade picknick och på kvällen gick vi på bio och såg filmen Divergent, och den var sjukt bra!! :D
 
Sen var det ju en grej som hände här på lördagsnatten också.. Så klockan är halv ett på natten och jag håller precis på att somna när hela mitt rum lyses upp, vilket betyder att en bil kör fram till vårat garage. Men alla här var ju hemma. Så jag sätter mig upp, kollar ut genom mitt fönster, och där ser jag en polisbil parkera. Kan säga att då tog det inte ens en tiondels sekund innan jag var klarvaken. Ser polisen gå ut, kolla runt lite, kollar mot "min" bil och säger något i radion, vilket får mig att tänka "OMG, vad har jag gjort?! Vart har jag kört där jag inte varit tillåten, eller liknande..?!". Sedan går han till dörren, ringer på två gånger, tre gånger till, två till, och sedan börjar knacka på dörren. Jag hör mina v.föräldrar vakna, gå ut i hallen och ropa "Who is it!?" och får "The police" till svar. Jag hör min v.mamma säga till min v.pappa som går ner, att inte öppna dörrens förens han är absolut säker på att det är polisen (deras rum är mot baksidan, så de har inte haft en chans att se bilen utanför). Och ha i åtanke att vi bor typ ute på landet också! Vid detta laget är min puls typ uppe i 220. Men jag tänker att de kan inte ha med mig och bilen att göra, för då kommer de inte ut mitt i natten. Så jag hör hur dörren öppnas och hur de pratar några minuter, och sedan stängs dörrens igen och jag ser hur polisen efter ett tag åker därifrån. Och det enda jag kunde höra av deras samtal var att min v.pappa svarade med ett datum i året 2013, så det första jag tänkte var att jag fortfarande var hemma i Sverige då, så det har inte med mig & bilen att göra. Efter en stund kommer jag också på att datumet som han svarade med var när de köpte detta huset. Och när min v.pappa går upp och tillbaka in i deras rum hör jag hur han småskrattar lite och säger "Shit, that scared the crap out of me". Så jag fattar ju att det inte var så allvarligt, men det tog fortfarande över en timme innan jag kunde somna. Sedan dagen efter när jag gick ner för att äta frukost frågade jag min v.mamma vad polisen ville. Det visade sig att dem hade hittat en hund som sprang runt någon stans, och han hade ett sånt där chip som de skannade, och våran adress kom upp. Så alltså var hundens ägare dem som bodde här innan min v.familj flyttade hit. Haha, ja herregud.. Tycker dock det var Väldigt onödigt av polisen att komma ut så mitt i natten, och fortsätta knacka på dörren som en galning när han fattar att alla sover... Tack och lov var det ju inget allvarligt i alla fall. Haha, kan ju säga att det hela kändes lite overkligt, typ som på film ;)
 
Här kommer lite bilder från söndagen:
Älskar dagarna då jag vaknar upp till detta, vilken var vad jag gjorde i söndags
Mitt påskgodis:


Jag & Maria på våran lilla shoppingrunda

Picnic time!



Before I die

Satt och kollade lite på sådana här "Before-I-Die"bilder & Bucket-lists, och började göra min egna lilla(..eller rätt långa..) lista. Finns så himla mycket som hade varit roligt att göra/se. Här är några av de saker som finns på min lista:
 
 
 
 
Och här är nåra av de saker som jag faktiskt redan har gjort:
 

(Dock bara sett den från lååångt avstånd)↑
 
 
 
 

Härligt väder!

Hallå igen! Hoppas alt där bra med er. Själv börjar jag äntligen bli frisk igen! :D Och vädret här just nu är suuper!
Såå, min helg såg ut såhär: I fredags efter jag slutade jobba åkte jag hem till Theresa och var där hela kvällen. Gjorde egentligen inget speciellt, satt mest och pratade. I lördags var jag först på posten och fixade lite, sen på eftermiddagen var jag, Theresa & Katrine lite sådär spontana och gjorde en liten roadtrip. Så vi åkte upp till Skagit för Tulip Festival, vilket är fält med massvis av tulpaner vilket var väldigt fint. Och idag var jag först här nere i Town Center och strosade runt i affärer, köpte glass och bara njöt av vädret. När jag kom tillbaka hem igen efter ett par timmar så grillade vi här, och sedan gick vi ut och spelade boule, vilket gick mindre bra för mig men vi hade ändå kul.  Så det har varit en bra helg, tyvärr är den nu över liite för tidigt än vad jag skulle vilja, hade varit så skönt med 1 ledig dag till, men men.  Bjuder på lite bilder här med :)
 
(Dålig bild..)Det jag förmodligen gillar mest med att bo här uppe i Washington state är nog att det är så sjukt vackert, nästan överallt kan man se bergen i horisonten. Bara älskar det <3
 
 
 Selfie-ligan ;)
 

 
Dagens köp:)
 

200

Ännu en milstolpe, idag har jag varit i USA i 200 dagar! Galet

Haha, det var bara det jag ville säga ;)
Hoppas ni har en bra dag :)

Sick..

Blir ett superkort inlägg idag, då jag inte har något vidare att berätta. I söndags eftermiddag kom vi tillbaka från Vancouver(Kanada) och vi hade det bra. Fredagkvällen var jätterolig, men sedan på lördag en blev jag sjuk och jag är fortfarande inte helt frisk. Min hals är helt messed up och jag har gått rund och frusit, men det börjar bli bättre och jag har kunnat jobba dessa dagar som tur är.
 
 
 
Theresa, Katrine, Maria & jag nere vid en hamn i Vancouver

3x lycka

Skönt att ha en kort arbetsvecka denna veckan. Vädret har inte varit så bra, så vi har fått vara inomhus de senaste dagarna. I tisdags kväll när jag kom hem väntade ett paket på mig här hemifrån Sverige som innehöll 3 stora Marabouchoklad (kärlek<3 ;) ). Igår fyllde Lisa 22 år, så vi åkte hem till henne och åt hemmagjord pizza och chokladtårta.



Har även börjat mata Gage lite under dagarna nu, så han får lite variation istället för soymjölken hela tiden

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu