Roadtrip: Portland

Hej igen, vet att jag har varit lite dålig på att blogga det senaste, ska försöka ändra på det ;)
 
Så förra fredagen bestämde jag, Maria, Céline & Lisa oss för att göra en roadtrip på söndagen, så det gjorde vi. Vi bestämde oss för att dra ner till Portland i Oregon som ligger ca 30 mil härifrån. Så strax efter 8 på söndagsmorgonen var vi påväg, och det tog knappt 3 timmar ner dit. 
Första stoppet blev vid detta huset. Detta är huset dom The Cullen's bor i i Twilight-filmerna! :D så det var häftigt att se.
Efter det gjorde vi ett stopp på ett jättemysigt café där vi alla åt crepes.
 
Sedan körde vi till downtown Portland. Först gick vi till Pioneer Courthouse Square.
Sedan gick vi till Powell's bokhandel, vilket är ett ställe som har massvis med nya/begagnade böcker, och är lika stort som ett kvarter, tror det är den största i världen! Så vi alla köpte minst varsin bok. Och vi spenderade säkert nästan en timme där inne.
Därefter gick vi till den kända donut butiken, men köpte inget eftersom kön var såå lång. Efter det gick vi runt på en markad, sedan längst med kanalen(där det var massvis med båtar), och sedan åt vi god mat på Portlands äldsta restaurang.
Därefter var klockan 18.00 och vi bestämde oss för att åka hem då vi hört att det kunde vara mycket trafik. Men det tog bara 3 timmar denna gången med, sen var vi hemma. I bilen påväg hem började Lisa läsa en av sina böcker som hon köpte, och då och då började hon gapskratta, vilket gjorde oss en aaaning nyfikna. Så hon förklarade varje gång vad det var hon skrattade åt. Men när det sedan inte ens gick en minut mellan gångerna så började hon istället läsa högt. Så hon hade högläsning för oss i 1 1/2 timma, haha;) 
Väldigt lyckad dag!:D 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan.
Jag har nyligen startat upp ett forum för au-pairer. Det är både för de som är iväg just nu, de har varit iväg eller de som vill åka iväg.
Titta gärna in :) Och tveka inte att bli medlem om du känner för det :)
Jag hoppas du inte tar illa vid att jag skickar detta till dig på din blogg!

Ha det så bra på ditt äventyr,
Ha en bra kväll,
/J http://aupair.ifokus.se/

2014-06-08 @ 19:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu