4th of July + Color Festival!

Då har jag firat 4th of July (Independence Day) här i USA! Först jobbade jag 2 timmar på morgonen, sedan vid ca 12 åkte jag till Theresa där också Maria redan var. Först så gjorde vi inget speciellt, Theresa behövde greja med några saker på datorn, men vi hade Hot Dog-ätar-tävling på tv:n, och usch jag fattar verkligen inte hur man vill vara med i något sådant. Efter att vi hade gjort oss redo träffade vi Céline i Downtown Kirkland och åt middag, och gick lite nere vid vattnet (har aldrig varit så mycket folk där förrut!). Vi bestämde oss för att åka till Bellevue och se fyrverkerierna och allt där. Där hade med massa olika grejer i parken, speciellt för barn, t.ex. hoppborgar. Vi träffade Célines värdfamilj där, tog hennes 2-åringa tvillingar och gick runt där i nån timme kanske. Sedan lämnade vi tillbaka dem, och i samma stund började det regna, så vi bestämde oss för att gå in en stund då det fortfarande var lite mer än 2 timmar var till fyrverkerierna.  När vi kom ut igen sjöng dem nationelsången, och vi hade en himla tur som fann en liten plats på gräset att sitt på, då det var packat med folk. Och så 22.05 var det dags. Var himla fina fyrverkerier, och det spelades musik till. Direkt efter det var slut bokstavligt talat sprang vi nästa hela vägen tillbaka till bilen, för att inte behöva vara i bilkö i timmar. Så det tog faktiskt inte så lång tid att komma hem igen. Det var en väldigt lyckad dag!
 
 

 
Igår var det dags för Color Festival. Det började vid 12 och höll på till 5, fast vi stannade bara till 3.30. Men det var också himla roligt! Var för det mesta helt okej musik och träffade några andra Au Pairer som jag inte träffat tidigare. Och folk kastar hela tiden färg-pulver omkring sig och på andra. Absolut något man ska testa om man får chansen! Men var ju en aning svårt att få bort all färg haha, men det var det värt! Alla var vitklädda, men kan säga att INGEN var längre vit när man gick därifrån!
 
 

Det hölls precis vid Space Needle :)
Började även regna lite några gånger (är ju Seattle vi snackar om),men det var istort sett bara duggregn, så i slutet började lite av färgen försvinna, men de var bra att gå in i stimmet av folk igen så fick man ny färg ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu