Tjej-helg

Hej på er! Då har ännu en helg passerat, och den spenderade jag med ett gäng andra tjejer, och det har varit riktigt bra :)
På fredagskvällen drog jag, Theresa, Celine, Maria & Lisa in till Seattle, och kollade in ett fraternity-party vid Univercity of Washington (exalt som i filmerna!). 
Hehe, såhär ser stället ut(på sommaren) som vi drog till ;)


Sen sov vi över hos Theresa, men eftersom flera av de andra tjejerna hade planer tidigt nästa förmiddag blev det en rätt tidig morgon. Själv åkte jag hem och bara tog det lugnt. Sedan på kvällen åkte vi till Theresa igen (alla utom Lisa, men Katrine kom istället). Precis när jag började köra började det snöa, o det var tur att ja åkte då tidigt, de andra som kom lite senare kom knappt upp för den branta backen upp till Theresa. Iallafall, vi åt glass och kollade på film (Miderna versionen av Footloose).
På söndagen vaknade vi upp och snön låg fortfarande kvar. Men det är otroligt vad folk här i USA spårar ut såfort det kommer minsta cm snö..
Så först gjorde vi så god pannkaksfrukost. Det var meningen att vi skulle haft möte med gruppen, men det blev inställt. Så istället hade vi på oss våra pjamasar hela dagen, spelade spel och bara tog det lungt(vilket vi alla behövde). Halv 6 drog vi sedan på bio, The Awkward Moment, riktigt bra film! Satt och skrattade typ hela tiden, och vårat gäng var lätt högljudast ;) efter det åt vi middag och därefter var det tack o hej. 

Idag har det regnat exakt hela dagen. Tråkigt, men bra e det ju att snön försvinner så trafiken kan bli säker igen..

Godnatt/god morgon 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu